Nieuws - Summer Après-ski

Donderdag 27 juni zit de toetsweek erop. Wat volgt zijn twee weken met dagen waarop ingehaald en herkanst kan worden, sportdagen en voor de onderbouw een uitstapje naar Duinrell of Walibi.

Na alle spanning en inspanning is het tijd voor ontspanning. Het feest met als thema 'Summer Après-ski' is misschien wel de leukste manier om met je vrienden en vriendinnen (uit de klas) het jaar af te sluiten. Om 19.45 uur gaan de deuren open en vanaf 20.00 uur gaan dj's 'The M&M's' los met lekkere dansmuziek en populaire meezingers. Voor de liefhebbers zijn er suikerspinnen en is er een ijskraam.

De kaartverkoop is inmiddels gestart. In de pauze kun je voor 2,00 euro je kaartje voor 'Summer Après-ski' kopen bij de administratie en de keuken. Een kaartje voor jezelf, maar ook voor een vriend of vriendin, broer of zus, die je als introducé wilt meenemen. Het is niet mogelijk om op de avond zelf aan de deur nog kaartjes te kopen. Zorg dat je vóór 21.00 uur binnen bent want daarna kun je alleen nog maar van het schoolplein af en er niet meer op.

Om 23.00 uur draaien The M&M's het laatste liedje en gaan de lampen weer aan. Vrijdag 28 juni zien we een beperkt aantal leerlingen op school i.v.m. het inhalen van in de toetsweek gemiste toetsen. De meeste leerlingen kunnen vrijdag dus uitslapen!