Nieuws - Duinrell en Walibi

Vrijdag 5 juli is de dag waarop klas 3 en 4 nog toetsen kunnen herkansen om daarmee de overgang naar het volgende leerjaar te bewerkstelligen. Klas 1 en 2 gaan een dagje uit naar Duinrell en Walibi. 

De leerlingen van klas 1 dienen om 9.30 uur bij de ingang van Duinrell te zijn. Zij kunnen daar op eigen gelegenheid naartoe, maar er is ook gelegenheid om er vanaf school onder begeleiding van een docent heen te fietsen. Tot uiterlijk 15.00 uur kunnen de leerlingen zich vermaken in de Falcon, Mad Mill en Waterspin. Rond het middaguur verzamelen de leerlingen zich bij de mentor voor het nuttigen van de meegebrachte boterhammen of het gekochte frietje met.

De tweedeklassers stappen dezelfde dag 's ochtends vroeg in de bus richting Biddinghuizen in Flevoland. Ook zij kunnen zich opmaken voor een dag vol vertier en adrenaline. Nergens in Nederland is er zo'n hoge concentratie van achtbanen als in Walibi met aansprekende namen als Speed of Sound, Untamed, Lost Gravity, Condor en Goliath. De busreis terug zal als een verademing aanvoelen. Leerlingen en ouders worden door de teamleiders nog nader ge├»nformeerd over vertrektijden.

De kosten voor de uitstapjes naar Duinrell en Walibi worden betaald uit de vrijwillige ouderbijdragen. Nu alleen nog maar duimen voor een mooie zonnige dag!